ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

ECOPREFAB

Over ons

Leer ons beter kennen

Wij zijn Tristan Lapeire en Jan Dierendonck. Na een jarenlange samenwerking, Tristan als zelfstandig projectleider onder de vlag van Ralus, Jan als ervaren fabrikant van houtskeletbouw, klikte het tussen ons zo goed dat wij besloten om onze expertise en kennis te bundelen onder de naam ECOPREFAB.

Wij hebben één ding gemeen: een ongebreidelde passie voor hout en de natuur.

Tristan is vanaf kindsbeen geïntrigeerd door hout en techniek en behaalde zijn diploma als bachelor in de houttechnologie. Z’n droom was om ooit houtskeletbouw in Vlaanderen op te waarderen. Na enkele jaren tewerk gesteld te zijn als arbeider bij een houtbouwer is hij overgestapt naar de firma Ralus om daar op zelfstandige basis projecten te leiden. Hij ontmoette daar Jan, die bij Ralus een vaste waarde was als producent van de houtskeletten, en ECOPREFAB werd geboren!

Tristan is het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen, hij maakt offertes en aannemingsovereenkomsten, regelt de verzekeringen, bestelt de ramen, maakt de planning en... gaat steevast mee op plaatsing. Grote voordeel hier is dat u steeds één aanspreekpunt hebt, zowel op de werf zelf als telefonisch door de dag heen.

Jan gaat sinds zijn veertien jaar mee met zijn vader om daken te timmeren. Doorheen zijn carrière (waaronder o.m. 5 jaar leraar CAD-CAM tekenen en houttechnologie) is z'n passie voor houtskeletbouw alleen maar gegroeid en hij behoort dan ook tot de eerste generatie prefab houtbouwers in de jaren '90.

Jan zet uw droomplan steevast om in een tot op de millimeter gedigitaliseerd plan en fabriceert de houtskeletelementen heel nauwkeurig en volledig op maat in z’n atelier te Houyet (Namen). De 'know how' waarmee dit gebeurt vloeit voort uit decennia lange ervaring en vind u enkel terug bij ECOPREFAB.

Jan en Tristan plaatsen altijd samen het houtskelet en zo bent u verzekerd van een correcte en efficiënte uitvoering van uw project én een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Eigen belgische fabriek voor uw houtskelet