ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

Prefab dakopbouw houtskelet

Hebt u plaats tekort, is een aanbouw of bijgebouw geen optie voor u? Dan kunt u opteren om een extra verdieping in houtskeletbouw te plaatsen op uw bestaande woning. Extra slaapkamers en badkamers, een studio voor een inwonend familielid, een hobbykamer, een mancave of womancave, een leuke speelkamer, een gameroom,... worden met een dakopbouw in houtskelet realiteit.

Een prefab dakopbouw in houtskelet is een lichte constructie, één van de vele voordelen van houtskeletbouw. Dit biedt vaak de mogelijkheid om een extra verdieping op uw bestaande woning te plaatsen zonder extra funderingswerken uit te voeren.

Een dakopbouw van een plat dak in houtskelet biedt een volledige indeling met extra slaapkamers met badkamer, een studio, extra bergruimte, fitnessruimte, zorgruimte,... en zorgt ervoor dat u en uw familie langer en comfortabeler in uw woning kunnen verblijven.

Uw dakopbouw in houtskeletbouw kan de bestaande architectuur respecteren of uw woning een make-over geven door de ganse gevel van een hedendaagse bekleding te voorzien. Dit creëert een aanzienlijke meerwaarde aan uw woning.

Hebt u graag een idee van de gemiddelde kosten per m² van een houtskelet dakopbouw? Klik dan hier.

Alternatieve oplossing voor extra ruimte

Lichte constructie

Hedendaagse gevelbekleding

Goede isolatiewaarden ten opzichte van diktepakketmuren

Interesse voor een dakopbouw in houtskeletbouw?

Neem Nu Contact Op

Onze laatste realisaties voor dakopbouw in houtskeletbouw