ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

Prefab houtskeletbouw voor een aanbouw

Plaats tekort? Met een aanbouw in houtskeletbouw plaatst u in een oogwenk een lichtrijke keuken, een noodzakelijk bureel, een extra speelruimte, een gelijkvloerse slaapkamer of badkamer, een privé studio, een thuiswerkplekje, een leuk atelier,...

Een houtskeletbouw biedt u veel voordelen: snelle en droge plaatsing, lichte constructie, weinig werfhinder, hoge isolatiewaarden, een aangenaam binnenklimaat.

Uw aanbouw houtskelet elementen worden geproduceerd in ons eigen atelier zodat de productietijd en de plaatsingstijd worden gereduceerd.

Uw houtskelet aanbouw wordt in een mum van tijd gemonteerd waardoor je nauwelijks last van werfhinder hebt : op slechts één week tijd kan uw woning volledig wind- en waterdicht gemaakt worden.

Uw bestaande woning kan perfect aansluiten op een prefab houtskeletbouw aanbouw.

Voor de gevelbekleding van uw aanbouw in houtskeletbouw zijn er tal van mogelijkheden : hout – baksteen – crepi - gevelplaten of andere materialen.

Houtskelet buitenwanden zijn voor dezelfde isolatiewaarden minder breed dan het klassieke metselwerk : zo vergroot u uw binnenruimte aanzienlijk, de perfecte oplossing voor een aanbouw waar het bouwoppervlak beperkt is.

Een aanbouw van een rijhuis vormt voor ons geen probleem : wij beschikken over eigen materiaal dat de houtskelet elementen probleemloos over uw woning hijsen.

Hebt u graag een idee van de prijs per m² van een aanbouw in houtskeletbouw? Klik dan hier.

Grotere binnenruimte ten opzichte van andere bouwmethoden

Beperkte werfhinder

Snelle plaatsing

Aangenaam binnenklimaat

Interesse voor een aanbouw in houtskeletbouw?

Neem Nu Contact Op

Onze laatste realisaties voor aanbouw in houtskeletbouw