ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

ECOPREFAB is uw houtskeletbouw aannemer regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Lees hier onze houtskeletbouwgids!

Huis bouwen houtskeletbouw

Droomt u van een nieuwbouw die snel wordt geplaatst, duurzaam en ecologisch verantwoord is, beantwoord aan alle normen én een aangenaam binnenklimaat heeft? Dan is een nieuwbouw in houtskelet voor u de beste keuze. Een huis in houtskelet kan in alle stijlen worden gebouwd : pastoriestijl, klassieke stijl, moderne stijl, een bungalow of een kubuswoning,...

Houtskeletbouw is een veel gebruikte bouwmethode voor lage-energiewoningen, vooral omdat hout een uitstekend isolerend bouwmateriaal is.

Nieuwbouw in houtskeletbouw is een snelle bouwmethode : in vijf dagen tijd wordt het volledige houtskelet geplaatst. Uw werf ondervindt ook geen hinder van weersomstandigheden : de prefab houtskeletelementen worden in ons atelier volledig op maat gemaakt waardoor geen tijd verloren gaat door slechte weersomstandigheden.

Nieuwbouw in houtskeletbouw is een droge bouwmethode : u hoeft niet te wachten op de uitdroging van uw woning om verder af te werken. Eén van de vele voordelen van houtskeletbouw is de enorme besparing op water en vormt zeker een element van ecologisch bouwen.

Nieuwbouw in houtskeletbouw is flexibel : uw kunt uw woning steeds aanpassen aan een veranderlijke woonbehoefte. Aanbouwen, opbouwen, binnenwanden verplaatsen : dit kan op een eenvoudige manier doordat de leidingen met een demontabele binnenafwerking zijn weggewerkt. Bij een traditionele bouw kunnen deze nauwelijks worden bereikt.

Nieuwbouw in houtskeletbouw is duurzaam : in tegenstelling tot wat met denkt heeft het Nederlandse NIBE aangetoond dat houtskeletbouw een levensduur heeft van minimum 75 jaar, in vergelijking met traditionele bouw.

Hebt u graag een idee van een richtprijs van houtskeletbouw per m² voor uw nieuwbouwproject? Klik dan hier.

Lage-energiewoning

Snelle en droge bouw

Flexibel

Kleine ecologische voetafdruk

Interesse voor een nieuwbouw in houtskeletbouw?

Neem Nu Contact Op

Onze laatste realisaties voor nieuwbouw in houtskeletbouw